Menu

Niomarketing

header photo

6 metoder for å holde dine kunder engasjert på Facebook

Skape Leads

Skap leads ved å legge ut en annonse rettet mot nyhetsbrev eller lignende, dette vil gi deg større nedslagsfelt på sikt med dine nyhetsbrev kampanjer. Bruk litt penger for å øke antall abonnenter, men husk på og skape en annonse som vil treffe innenfor ditt kundesegment. På sikt vil du treffe flere potensielle kunder med dine nyhetsbrev, og nyhetsbrev kan koste lite til ingenting å sende ut.

 

Dynamiske Produktannonser

En dynamisk produktannonse er en annonse som vil vise de samme produktene på facebook og/eller andre steder, som en potensiell kunde allerde har sett på når de besøkte ditt nettsted. Dette er en effektiv måte å minne personer som har besøkt ditt nettsted på hva de har sett etter, og hvor de kan finne det.

 

Forlatt kandlekurv

En annonse siktet mot kunder som har lagt til varer i handlekurven, men ikke fullført sin ordre. Her kan man gjerne prøve å lokke med gratis frakt eller 10% avslag dersom de kommer tilbake å fullfører sin ordre.

 

Ta Vare På Dine Kunder

En handel på nett er ikke fullført bare fordi noen har sjekket ut og betalt for varen. Ta godt vare på de som faktisk har brukt penger hos deg. Legg ut en annonse som vil treffe kunden, gjerne noen timer etter handelen, eller kanskje 2 dager etter. En annonse som takker kunden for handelen, dette vil skape større organisk engasjement, og sannsynligheten for gjentatt handel øker.

 

Nye Produkter

Når du får inn nye produkter bør de i hovedsak rettes mot eksisterende kunder. Alle ønsker å føle seg viktig og verdsatt! Send også gjerne ut kuponger med avslag eller gratis frakt til dine allerede eksisterende kunder for å vise at du setter pris på dem, samtidig øker du sannsynligheten for at de vil handle fra deg igjen.

 

Nye Kunder

Selvsagt er nye kunder viktig for din forretning, og man skal ikke overse sine potensielt nye kunder. Legg ut annonser spesielt rettet mot nye kunder. Benytt gjerne metoder som avslag for nye kunder, referer en venn så får begge parter en kupong, eller lignende.

Go Back

Kommentar

Søk i blogg