Menu

Niomarketing

header photo

Top 10 SEO Myter 2017

Sørg for at du vet forskjellen på SEO (søkemotoroptimalisering), da dette kan hjelpe deg med markedsføringen av ditt nettsted.

 

 1. Er SEO utdød? Så absolutt ikke! Sannheten er at SEO konkurransen er blitt mye tøffere og komplisert, men det er definitivt ikke død ut.

   

 2. Alt du trenger er godt innhold? Godt innhold er fundamentet for en vellykket blogg, artikkel eller nettside. Men uten SEO kan det hende du aldri vil nå ut til det antall publikum som du ønsker.

   

 3. Meta-tagger har ingen betydning? Uten meta-tagger er sannsynligheten for at brukere trykker på dine lenker når de dukker opp i søkeresultater.

   

 4. SEO er bare fancy triks? Søkemotorer som Google straffer brukere som bruker skitne triks og taktiker for å bedre sine resultater i søk.

   

 5. Du mister trafikk om du lenker til andre nettsider? Faktisk kan lenker til etablerte nettsider hjelpe deg til å øke din score og i gjengjeld bring inn mer trafikk.

   

 6. Lengden på ditt innhold har ingen betydning? Generelt vil faktisk brukere være mer sannsynlig til å lenke lengre, mer detaljerikt innhold enn kortere innhold.

   

 7. Google hater SEO? Sannheten er at Google er avhengig av SEO, dette er for å sikre at innhold av høy kvalitet kommer frem til riktig publikum.

   

 8. Aktivitet på sosiale media har ingen betydning? Sosiale media blir tatt med i beregningen når det gjelder scoren til nettsiden. Dess mer dine poster eller nettsider deles, likes eller blir kommentert på, jo bedre vil de prestere i søkeresultater.

   

 9. SEO er en engangsprosess? SEO er faktisk noe du må jobbe med kontinuerlig. Dette er på grunn av konkurranse, endring i algorytmer, utdaterte lenker og utdatert innhold. Det finnes alltid noe som kan forbedres.

   

 10. Være gjesteblogger har ingen funksjon? Dersom du skriver en god artikkel på en annen blogg, kan dette tiltrekke flere lesere, som igjen kan lede til flere besøkende på egen blogg.

Go Back

Kommentar

Søk i blogg